Deelnemer vertelt

  Hart van Nederland-presentatrice Evelien de Bruijn doen dit jaar mee met TEAM KWF. Ze vertelde ons haar verhaal.

Het verhaal van Evelien

Evelien de Bruijn

Evelien: ‘Helaas heb ik al op jonge leeftijd afscheid van vrienden moeten nemen. Iets verschrikkelijks wat ik iedereen zou willen besparen. Gelukkig kunnen we wel elk jaar vieren dat een goede vriendin borstkanker heeft overleefd. Daarom wil ik me graag inzetten voor TEAM KWF. Ik ben dankbaar dat ik gezond ben en kan sporten.
 
Hardlopen heeft echt een plekje in mijn hart gekregen, want ik loop voor de mensen die mij dierbaar zijn. Dat maakt het uitlopen van een wedstrijd of training makkelijker.


In beweging voor mensen met kanker
‘Met TEAM KWF kom ik samen met anderen letterlijk in beweging voor mensen met kanker en hun naasten. Elke stap richting de finish van de Utrecht Science Park Marathon brengt ons dichterbij een betere behandeling voor patiënten.


Iedereen in onze samenleving weet wel waar KWF Kankerbestrijding voor staat. Doneren aan kankeronderzoek heeft echt zin. Want elke euro telt. Net zoals dat het zin heeft om je hardloopschoenen aan te trekken en te rennen voor onderzoek. Aan dat besef draag ik graag bij’.


Alles valt samen met TEAM KWF Utrecht
‘Ik loop graag marathons zoals de New York Marathon en zet me graag in voor kankeronderzoek. Bovendien heeft mijn SBS6-collega Mirella van Markus ook meegedaan aan TEAM KWF. Ontzettend leuk als een collega zich ook inzet voor kankeronderzoek. Utrecht is voor mij een thuiswedstrijd. Erg gaaf dat ik aan TEAM KWF mee kan doen in mijn eigen stad. Utrecht is een prachtige stad om te lopen. Ik daag dan ook zoveel mogelijk mensen uit om zich aan te melden voor TEAM KWF. Of om mij te komen aanmoedigen als TEAM KWF supporter! Zie ik jullie daar?’


Onze partner
20 Knots